Un projecte il·lusionant, per una Federació Catalana d’Atletisme d’avui i per demà!

He decidit comprometre’m amb una causa i un objectiu en equip! No m’agrada la política però quedar-se de mans creuades i queixar-se, no serveix de res, hem d’actuar! Vull una altra Federació Catalana d’Atletisme i aquest cap de setmana podem començar a treballar per un canvi. Tenim la llibertat i les capacitats per entendre objectivament com funciona el nostre atletisme i reflexionar sobre si volem seguir com estem o fer un pas endavant i portar a la Federació Catalana d’Atletisme encara a un millor nivell. Un nivell on comptem amb més persones, més clubs, més atletes, més tècnics, més jutges, un atletisme transversal on càpiga tothom! Ens hauríem de preguntar si la Federació actual està actuant de la millor manera. Jo crec sincerament que no i que simplement seguim la inèrcia i que cadascun treballa per separat…Mirant els seus propis interessos.

En esta imagen me encuentro corriendo con muchas de las mejores españolas del momento el Trofeo Federaciones en el Estadi Olímpic de Barcelona

Recordo fa uns anys, previ a un campionat estatal que un President de la RFEA se’m va apropar i em va dir «No dejes para mañana, lo que puedas hacer hoy», i poc després de córrer vaig entendre i vaig ser completament conscient de TOT el que implicava aquella frase i l’oportunitat que havia perdut… Tinc la mateixa impressió ara però del costat contrari, sento que podem fer coses, que tenim el poder de fer canvis però que en comptes de mirar objectivament els programes electorals per decidir lliurement amb el nostre vot, fer una recerca de com ha funcionat l’atletisme i com ha beneficiat la política emprada, alguns estan comprometent el seu vot per un principi d’amiguismes i falses promeses que sabem no podran fer realitat segons l’actitud demostrada durant aquests anys.

L’atletisme és “fairplay”, és noble, és sacrifici i perseverança, és reconeixement al guanyador i respecte als rivals, és en definitiva superació! I aquests valors igualment valen per l’oportunitat de canvi que tenim al davant. I és una competició que ha de ser autèntica entre dos candidats, on hem de valorar la capacitat i propostes de cadascú aplicant aquests principis tan atlètics nomenats abans.

Coneix tot sobre la candidatura

#candidaturaMercèRosich2018

En l’àmbit personal em sembla molt motivant formar part d’aquest projecte amb persones molt interessants que de ben segur podré aprendre moltíssim (de fet, ja ho estic fent!). Els que em coneixeu sabeu que sóc un «cul inquiet» i freak de les noves tecnologies, el màrqueting i de crear coses… Passi el que passi, serà una bona lliçó que em sumarà experiència mentre em recupero de la meva primera operació. Perquè sí, encara sóc atleta.

L’atletisme m’ha ensenyat que tots els valors de l’esport són extrapolables a la resta d’àmbits de la meva vida, i en aquesta ocasió no serà diferent. No vull que ningú voti la candidatura de la qual formo part només perquè em/ens conegui, només per amistat, espero que em/ens voti perquè pensi que som el millor equip per portar aquesta Federació Catalana d’Atletisme al nivell que es mereix. Tots som la FCA! Clubs: grans, mitjans i petits. Atletes: elit i els que no ho són, els veterans, populars i la promoció, Tècnics d’escola, i els que entrenen atletes olímpics, Jutges dedicats a competicions comarcals i els que participen en grans competicions. Tots tenim cabuda en la Federació que somiem, jo vull una dinàmica, oberta i amb una proposta de futur diferent! Què, t’animes a participar d’ella? 😉

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Deja un comentario